ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE !!! MAZERETLİ DERS KAYDI HAKKINDA

DERS KAYIT DÖNEMİNDE DERS KAYDINI YAPTIRAMAYAN ÖĞRENCİLERİMİZİN 26.02.2021 TARİHİ MESAİ BİTİMİNE KADAR YÜKSEKOKULUMUZA DİLEKÇE ( DERS İSİMLERİ BELİRTİLECEK ) VE ÖĞRENCİ KİMLİK KARTI İLE BAŞVURMALARI DURUMUNDA DERS KAYITLARI YAPILACAKTIR.

NOT:

1. DİLEKÇELER FAKS VEYA MAİL OLARAK GÖNDERİLEBİLİR. DİLEKÇELER İMZALI OLMASI GEREKMEKTEDİR. İMZASIZ OLAN DİLEKÇELER İŞLEME ALINMAYACAKTIR. (DİLEKÇENİN ASLI DAHA SONRA POSTA İLE GÖNDERİLMESİ GEREKMEKTEDİR.)

2. HARÇ YATIRACAK ÖĞRENCİLERİMİZ HARÇ ÜCRETLERİNİ YATIRARAK DEKONTU FAKS VEYA MAİL OLARAK GÖNDERİLEBİLİR. (DEKONTUN ASLI DAHA SONRA POSTA İLE GÖNDERRİLMESİ GEREKMEKTEDİR)

HALKBANKASI YOZGAT ŞUBESİ HESABINA OKUL NUMARASI İLE  AŞAĞIDAKİ HESAP NUMARASINA YATIRILABİLİR. (BANKA GİŞELERİNDEN YATIRILMASI GEREKMEKTEDİR.)

BİRİNCİ ÖĞRETİM İÇİN HESAP NUMARASI: 06000023     (NORMAL ÖĞRETİM SÜRESİNİ UZATANLAR  VE İKİNCİ ÜNİVERSİTE OKUYANLAR 103 TL)

İKİNCİ ÖĞRETİM İÇİN HESAP NUMARASI: 06000024 (418 TL)

DİLEKÇE ÖRNEĞİ İÇİN TIKLAYINIZ

FAKS NUMARASI : 0354 217 17 82