YÜKSEKOKULUMUZDAN HABERLER

REKTÖR KARADAĞ MESLEK YÜKSEKOKULLARINDA ORYANTASYON PROGRAMINA KATILDI

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Yozgat Bozok Üniversitesi’ni tercih ederek eğitim-öğretime başlayan öğrencilerle tanışmak ve sohbet etmek amacıyla düzenlenen oryantasyon programı kapsamında sırasıyla; Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ: “Yozgat Bozok Üniversitesi ailesinin birer ferdi olarak sizleri aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü olarak yükseköğrenim hayatınızı bizimle birlikte geçirmenizden dolayı onur duyduğumu ifade etmek isterim.” dedi.

İş gücü açısından, sektörel anlamda gelişip büyümede meslek yüksekokullarına kesinlikle ihtiyaç duyulduğuna dikkat çeken Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ,  bu anlamda ön lisans programlarını önemsediklerini dile getirerek: “Genç ve dinamik akademik kadromuzla sizleri en iyi birikim ve donanımla sektöre hazırlamak için çalışıyoruz. Yozgat Bozok Üniversitesi olarak heyecanımızı ve amatör ruhu hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz. Geleceğin Türkiyesinde söz sahibi olacak siz gençleri donanımlı şekilde yetiştirerek hayata hazırlayacağız” dedi.

Rektörümüz konuşmasının sonunda Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri tarafından hazırlan yeni akademik yıl pastasını kesti.

02.10.2019 11:00